Om oss

PowerBit.se är resultatet av passion för teknik kombinerat med ett oupphörligt engagemang för digital säkerhet. Vi förstod tidigt vikten av att hålla sig ständigt informerad i en ständigt föränderlig digital landskap, och vår mission är att dela denna insikt och kunskap med vårt community. Genom grundliga analyser, relevanta artiklar och användarvänliga guider strävar vi efter att göra den digitala världen både tillgänglig och säker för alla.

Martin Johansson
Som en veteran inom IT och cybersäkerhetsbranschen har Martin över ett decenniums erfarenhet av att hjälpa både företag och privatpersoner att skydda sin digitala information. Hans expertis ligger inom nätverkssäkerhet och riskanalys. För Martin är PowerBit.se inte bara en plattform utan en kraftfull resurs för alla som vill navigera säkert i den digitala eran.

Sofia Andersson
Med en bakgrund i teknikjournalistik har Sofia alltid haft ett finger på pulsen när det gäller de senaste tekniktrenderna. Hon kombinerar en skarp penna med en djup förståelse för användarbehov, vilket gör hennes artiklar både insiktsfulla och lättillgängliga. Sofia ser PowerBit.se som en bro mellan teknikens framkant och dem som vill förstå den bättre.

Tillsammans skapar Martin och Sofia en balans av teknisk expertis och engagerande innehåll, allt för att göra PowerBit.se till din föredragna resurs för säkerhet och teknik.